Construim xarxes de pàrquings de bicicletes

upandbike és més que un pàrquing, és la xarxa per aconseguir la mobilitat del futur

La falta d'aparcaments segurs per a bicicletes

Des d’una perspectiva ecològica i de planificació del tràfic, fomentar l’ús de les bicicletes i modalitats de micromobilitat és essencial pel futur de les àrees urbanes.

El ciclisme pot ajudar a les ciutats a disminuir la seva dependència del transport automotor i reduir les emissions, millorant al mateix temps la qualitat de vida i la mobilitat econòmica.

Tot i que moltes ciutats arreu del món han invertit considerablement en infraestructura per a bicicletes, l’aparcament segur ha estat, en gran mesura, desatès.

Segons el Baròmetre de la Bicicleta a Espanya, de l’any 2019 al 2022 la sensació dels ciutadans sobre una manca de pàrquings segurs per les seves bicicletes ha crescut més del doble.

La falta de aparcamientos seguros para bicicletas​ · parking de bicis seguro
Robo de bicicletas · parking de bicis seguro

Un problema crucial per la mobilitat del futur

La falta d’accés a instal·lacions segures d’aparcament és un dels principals obstacles envers l’ús regular de la bicicleta.

A Barcelona, per exemple, el 33.8% de les llars ha patit robatoris de bicicletes durant els últims cinc anys. A nivell nacional, els experts estimen que fins a la meitat dels ciclistes han estat víctimes de robatori. 

El vandalisme, els danys accidentals i el deteriorament per les inclemències del temps són consequències directes de la falta d’opcions d’aparcament segur.

La nostra missió és abordar aquest problema proporcionant solucions d’aparcament segures i accessibles, fomentant així l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport sostenible.

L'impacte en la societat davant de la falta de pàrquings

Malgrat que la falta d’opcions d’aparcament afecta a tots els ciclistes, les investigacions asseguren que l’impacte és, en major mesura, entre els immigrants, la classe treballadora i les comunitats no blanques.

Segons el Baròmetre de la Bicicleta de 2022, el 51% de ciclistes barcelonins identifiquen el risc de robatori i la falta d’aparcaments com les principals dificultats de moure’s en bicicleta per la ciutat.

A Espanya, un 60 % dels enquestats afirma que l’accés a aparcaments segurs augmentaria el seu ús de la bicicleta.

upandbike es compromet a tancar aquesta bretxa d’infraestructura, oferint solucions d’aparcament segures i accessibles per a tots, amb un enfocament especial a les comunitats més afectades.

upandbike, parking para bicicletas seguro

La solució és upandbike

upandbike és una xarxa de pàrquing de bicicletes segur, automàtic, elevat i intel·ligent. upandbike permet l'optimització de l'espai urbà per facilitar la mobilitat individual i fer-la més sostenible.

Un enfocament integral

A upandbike, sabem que resoldre el problema de l’aparcament segur per les bicicletes requereix una solució integral i coordinada. El nostre objectiu es troba en planificar, dissenyar, implementar i operar xarxes extensives d’estacions segures d’aparcament de bicicletes.

Pels ciclistes, l’experiència és total.  

Oferim una xarxa d’infraestructura, connectada a través d’un sistema operatiu.

Descobreix la gamma de
productes upandbike

Parking de bicis seguro y automatico